21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Burse, alocații de hrană și tichete de grădiniță pentru copii din Hârlău

credius.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
creditfix.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

Vești bune pentru copii din Hârlău. Și anul acesta vor primi burse de merit sau sociale, alocații de hrană sau tichete în valoare de 50 lei lunar. Anunțul a fost făcut în ședința de stabilire a bugetului pentru acest an.

Burse de merit şi sociale pentru elevii din Hârlău. Este vorba de 90 elevi care vor primi câte 60 lei lunar pe perioada anului şcolar. Atât numărul de burse cât şi valoarea lor a fost stabilită în şedinţa de consiliul local ce a avut loc pe 2 februarie la sediul administraţiei locale.

Alţi 65 de copii cu cerinţe educaţionale speciale integraţi în învăţământul de masă din oraş vor primi alocaţie pentru hrană în valoare de 12-16 lei pe zi şi bani pentru haine, rechizite sau transport în valoare de 400-800 lei anual. Suma alocată pentru acest an de la Consiliul judeţean este de 60 mii lei.

Şi prichindei de la grădiniţă urmează să primească tichete pentru alimente, haine şi rechizite în valoare de 50 lei lunar. Este vorba de aproximativ 250 de copii din Hârlău care vor putea beneficia de programul naţional “Fiecare copil la grădiniţă”.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI