10.3 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 16, 2021
Array

Bursa Locurilor de Muncă: sute de păşcăneni, în căutarea unui job

Sute de păşcăneni, aflaţi în căutarea unui job, au venit astăzi la Bursa Locurilor de Muncă, ce a avut loc la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din municipiu. Cei abia ieşiţi de pe băncile şcolilor, necalificaţii sau oamenii cu experienţă au sperat să îşi găsească un serviciu, din cele peste 300 de oferte de la diferite firme din oraş. Societăţile cu renume din Paşcani au venit cu un număr mare de locuri disponibile.

Deşi vremea a fost urâtă, temperaturi scăzute şi ploaia nu i-au împiedicat pe păşcăneni şi locuitorii din comunele din preajma, să vină la “Bursa Locurilor de Muncă”, de la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”, din oraş. Imediat ce s-au deschis uşile instituţiei publice, holul s-a umplut de oameni aflaţi în căutarea unui job.

Un bărbat de vârsta a doua şi-a căutat un loc de muncă stabil şi care să îi ofere un confort financiar pentru o viaţă decentă. Are o experinţă vastă în diferite domenii şi speră că vârsta să nu fie o piedică în procesul de angajare.

Un altul a avut norocul şi s-a angajat pe loc la o firma de construcţii. După numai o ora de la deschiderea evenimentului a ajuns la o înţelegere cu angajatorul iar după sărbătorile pascale este aşteptat la muncă.

Reprezentant vânzări, şoferii profesionişti, mecanic utilaje, dulgheri, ingineri sau confecţionere sunt doar câteva dintre ofertele care au fost expuse la standurile societăţilor.
Menţionăm că zeci de societăţi au pus la dispoziţia celor interesaţi sute de locuri de muncă din diferite domenii. La finalul zilei vor fi centralizate rezultatele bursei de astăzi, când organizatorii, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, va transmite efectele evenimentului mult aşteptat.
Cei care vor să vadă locuri disponibile, pot consulta lista pe site-ul AJOFM Iaşi sau la sediul din Paşcani.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Suspiciuni privind angajarile de la Spitalul de Urgenta Pascani. Primarul Pintilie: Primesc mesaje pe WhassApp, si interventii pe linie de partid…. Nu ne ocupam...

Declaratii socante din partea edilului municipiului Pascani cu privire la concursurile de angajare pentru completarea schemei...

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

 În atenția persoanelor fizice/juridice din Municipiul Pascani SC CLP ECOSERV SRL, cu sediul social in Municipiul Pascani,...

Proiect de Regulament, atentat la liberatea presei. Jurnaliștii care nu scriu cum vrea primarul Pintilie, nu vor fi acreditați -DOC

Jurnalistii care nu prezinta informatiile exact asa cum au fost ele furnizate de reprezentantii Primariei si care...

Raport la un an de mandat. Primarul se plange ca nu a putut sa faca, din cauza salariatilor

Peste cateva saptamani de zile, pe 28 octombrie a.c se implineste un an de zile de cand...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI