11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Bursa Locurilor de Munca: Persoanele de varsta a doua, in cautarea unui serviciu

Sute de pascaneni au venit astazi la Bursa Locurilor de Munca, organizata la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani. Cei mai multi dintre somerii veniti in cautarea unui loc de munca au fost persoanele de varsta a doua. Multi dintre ei au lucrat ani de zile in diferite domenii, insa in special din cauza varstei, nu mai au asigurat un salariu.

bursa locurilor de munca

Mai multi domni au lucrat la Scudas, insa de ceva timp au ramas fara serviciu. Au peste 50 de ani si din acest motiv cred ca vor intampina dificultati la angajare.

Printre multimea de persoane s-au zarit pe ici pe colo si cativa tineri, dornici sa munceasca. Razvan are 20 de ani si este disponibil sa lucreze in orice domeniu, chiar daca a terminat liceul cu profil economic.
Prea putini pascaneni s-au aratat interesati sa munceasca in domeniul tamplariei din PVC . Dupa aproape o ora de la deschidere, doar cinci persoane si-au depus un C.V.

Pe de alta parte, joburile de ingineri au fost la mare cautare. Angajatorii se declara multumiti si au o lista lunga de unde vor selecta persoanele pentru interviu.

Mentionam ca astazi pascanenii si nu numai au avut de ales dintre 377 de locuri vacante, printre care 50 pentru studii superioare. Cele mai multe oferte au fost pentru confectionere, agenti de vanzari, soferi de taxi sau necalificati. Doar 10 persoane au incheiat pe loc un contract de munca.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow