17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Bursa locurilor de muncă pentru păşcăneni, pe 19 aprilie

bursalocurilordemunca

Tinerii, dar si cei aflati in cautarea unui loc de munca, vor avea ocazia sa discute direct cu angajatorii despre facilitatile si oportunitatile oferite, dar si despre obligatiile pe care le au daca sunt angajati. 190 de posturi pentru cei aproape 800 de someri inregistrati. Aceasta este oferta bursei locurilor de munca, care va avea loc in cateva zile. Pana acum, si-au anuntat participarea 20 de agenti economici din Municipiu.
Bursa locurilor de munca va avea loc vineri, 19 aprilie, incepand cu ora 9.30 la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din centrul orasului Pascani. Majoritatea joburilor se adreseaza celor cu studii medii, astfel ca pentru cei cu studii superioare oferta este mult mai saraca. Dupa vizita la Bursa Generala a Locurilor de Munca, somerii pot deveni lucratori in comert, confectioneri, electricieni sau ingineri in constructii.
Agenţii economici se pot adresa direct Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Pascani, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri disponibile sau meseria/funcţia.
Mentionam ca in momentul de fata, in Pascani sunt inregistrati ca fiind someri un numar de 752 de persoane dintre care 320 femei. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow