20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Bursa Locurilor de Muncă, nu se va mai organiza la Pașcani, în această primăvară

- Advertisement -

Bursa Locurilor de Munca, ce avea loc de regula, la inceputul lunii aprilie in municipiul Pascani, nu se va mai organiza in acest an. La baza acestei decizii sunt efectele resimtite de angajatori din cauza pandemiei.

Restrictiile au afectat piata muncii si sunt tot mai putine joburi vacante. Ba chiar mai mult, o parte dintre angajatori primesc subventii pe perioada starii de alerta pentru a le asigura salariatilor somajul tehnic, deoarece au probleme financiare, precizeaza reprezentantii AJOFM Iasi.

In aceste conditii, angajatorii nu si-ar mai fi exprimat dorinta catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, in vederea organizarii unei burse a locurilor vacante.

Daca la bursa organizata in 2019 la Pascani erau in jur de 500 de locuri de munca vacante, in domenii precum constructii, confectii, panificatie sau comert, in aceasta saptamana in municipiu, oferta joburilor disponibile numara doar 120 de locuri de munca vacante.

Dintre acestea, nici un loc in comert, doar cinci in transporturi, 11 in confectii si 104 in industrie. Doar 16 joburi sunt pentru cei cu studii superioare si 104 pentru cei cu studii medii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow