26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Bursa locurilor de muncă la Pașcani. Sute de joburi disponibile

- Advertisement -

Interes mare la bursa locurilor de muncă de vineri, 20 mai, de la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu din municipiul Pașcani. După o pauză de mai mulți ani, din cauza pandemiei, pășcănenii dar și cetățenii din comunele apropiate s-au adunat în căutarea unui loc de muncă. Peste 20 de angajatori au pus la dispoziția lor circa 500 de joburi.

În domeniul industriei au fost cele mai multe oferte. Noua societate care a preluat frâiele fabricii de  huse şi sisteme de siguranţă pentru scaunele auto pentru copii, de pe strada Grădiniței a venit cu 25 de locuri de muncă pentru confecționere.

Au fost angajatori care au căutat ingineri în construcții, zidari, sudori și mulți alți potențiali muncitori în acest domeniu.

La bursă au venit firme atât din Pașcani, cât și din Iași sau București.

Majoritatea dintre cei care și-au căutat un loc de muncă au fost persoane de vârsta a doua și foarte puțini tineri.

Bursa locurilor de munca a fost si la Iasi, iar din cele 1090 persoane participante la cele doua evenimente, 760 persoane au fost selecţionate în vederea susţinerii interviului  iar  32 solicitanţi au certitudinea încheierii unui contract de muncă  corespunzător pregătirii profesionale, din care 3 cu studii superioare, informeaza AJOFM Iasi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow