18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Bursa locurilor de muncă la Pașcani. Sute de absolvenți dornici să își găsească un loc de muncă

Sute de oameni dornici să îşi găsească un loc de muncă au avut astăzi ocazia să stea faţă în faţă cu angajatorii din Paşcani şi nu numai. O nouă ediţie a “Bursei locurilor de muncă” a avut loc începând cu ora 9.30 la Casa de Cultură” Mihail Sadoveanu” din Municipiu. Faţă de anii trecuţi absolvenţii s-au arătat mai interesaţi de găsirea unui loc de muncă şi au venit în număr mare la eveniment.

Sute persoane din Paşcani şi localităţile învecinate au stat faţă în faţă cu potenţiali angajatori astăzi la Bursa locurilor de muncă. 28 societăţi din municipiu au venit cu peste 300 oferte de lucru atât pentru proaspeţii absolveniți de liceu sau studii superioare, dar şi pentru cei care ştiu anumite meserii. În premieră, în acest an a venit şi firma Delphi de la Iaşi care angajează muncitori necalificaţi.

S-au căutat confecţioneri, zidari, brutari, şoferi taxi, vânzători, ingineri sau contabili. Salariile oferite au fost în funcţie de vechimea în domeniu, calificare şi abilităţile deţinute. Au fost şi angajatori care oferă remuneraţie în funcţie de performanţă.

Fie că sunt proaspeţi absolvenţi sau trecuţi de 30 – 40 ani toate persoanele care au lăsat astăzi CV uri speră să fie contactaţi de angajatori să încheie contract de muncă.

O parte dintre cei prezenţi au reuşit să îi convingă pe angajatori şi s-au ales cu un loc de muncă. Dintre cei 170 absolvenţi, şase sunt, începând de astăzi angajaţi la diferite societăţi din municipiu.

Bursa locurilor de muncă este organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi. În acest an s-au prezentat 320 persoane din Paşcani şi comunele învecinate dornice să îşi găsească un loc de muncă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow