4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Bursa Locurilor de Muncă la Pașcani. Peste 200 de posturi vacante, tinerii fără studii debusolați

Cu sperante si emotii, zeci de tineri au participat astazi, 27 septembrie a.c., la Bursa Locurilor de Munca pentru absolventi, ce a avut loc la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu Pascani. 35 de angajatori au scos la concurs peste 200 de locuri de munca, cele mai multe insa pentru persoane necalificate si cu studii medii.
Tinerii care abia au terminat liceul au fost debusolati si majoritatea dintre ei au uitat astazi si care a fost ultima scoala absolvita sau ce loc de munca cauta.

Cele 23 de posturi pentru studii superioare nu au acoperit toate cerintele tinerilor absolventi. Este si cazul Alexandrei Ungureanu, care a terminat ca asistent medical generalist, insa din lipsa unui loc de munca in domeniu, s-a gandit sa incerce ca agent de vanzari.

Cu toate ca bursa locurilor de munca s-a adresat in special tinerilor absolventi, au venit sa isi caute un job si somerii pascaneni, in speranta ca angajatorii vor tine cont de experienta dobandita pana in prezent in anumite domenii.

Rompak, ProInvest Group, Constructii Hidrotehnice, Siretul Pascani, Waincriss sau Te-Rox Prod SRL sunt doar cateva dintre firmele care si-au prezentat astazi oferta posturilor vacante de director de productie supervizor sau inginer vanzari, soferi, inginer mecanic sau confectionere.

Mentionam ca in urma organizarii acestui eveniment, 214 de persoane au fost selectate pentru un interviu si patru au incheiat un contract de munca pe loc, din care unul pentru studii superioare.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow