More

  Bursa Locurilor de Munca, la Pascani. Pascanenii de varsta a doua au luat locul tinerilor

  Array

  Bursa locurilor de munca de la Pascani nu i-a prea atras pe tineri. Persoanele trecute de varsta a doua au fost cele care s-au interesat cel mai mult de posturile vacante ale firmelor din oras si imprejurimi.
  bursa locurilor de munca
  Desi mereu tinerii absolventi se plang ca nu gasesc un job, astazi la Bursa Locurilor de Munca, de la Casa de Cultura din Pascani, foarte putini dintre ei si-au facut prezenta. Cei mai interesati pentru gasirea unui post vacant au fost in special persoanele de varsta a doua. Domnul Lucian este trecut de 55 ani si a pornit in cautarea unui loc de munca ca lacatus mecanic sau vopsitor.

  Un alt pascanean, somer de cateva luni, este dispus sa lucreze in orice domeniu, numai sa poata aduce in casa un venit lunar, pentru a intretine familia.

  Printre multimea de adulti someri, au fost si cateva tinere care au terminat o facultate. Nu tin mortis sa se angajeze in domeniul in care s-au specializat. Loc de munca sa fie.

  bursa locurilor de munca1
  Ca la orice editie a bursei, au venit si tinerii debusolati. Fie nu se incurca in a da explicatii angajatorilor in legatura cu specializarea pe care o au, fie nu stiu ce loc de munca cauta.

  In total, la bursa au fost prezente 30 de firme care au avut peste 200 de locuri de munca, dintre care 25 pentru studii superiore. S-au cautat specialistii marketing, agenti de vanzari, ingineri metalurg, de calitate sau mecanic, designeri vestimentari, electricieni, sudori, soferi sau muncitori necalificati.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  Șoferii implicați în accidente vor putea deconta daunele de la propriul asigurator

  Şoferii îşi vor putea deconta daunele de la firma de asigurări unde au încheiat propria poliţă RCA în perioada următoare, iar Guvernul pregăteşte, la...

  Joe Biden s-a instalat la Casa Albă. Primele 15 ordine executive semnate de noul președinte american

  Noua administraţie se bucură de acum de drepturi depline - cu Joe Biden proaspăt instalat în fotoliul de la Casa Albă şi Kamala Harris...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI