18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023

Bursa Locurilor de Munca la Pascani.Aproape 500 de posturi vacante

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi a organizat vineri 12 aprilie, la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani, Bursa Locurilor de Munca.

Angajatorii au fost prezenti, ca si in celelalte dati, intr-un numar destul de mare si au ofertat  posturi in domenii diverse precum constructii, confectii, panificatie, comert. Angajatorii au cautat atat personal specializat cat si muncitori necalificati.

La eveniment au fost prezenți un numar de 27 de agenți economici, care au oferit 480 locuri de muncă. Din cele 250 de persoane prezente la bursă, 189 au fost selectate pentru a participa la interviuri, 14 au fost angajate pe loc, două dintre ele cu studii superioare, potrivit spuselor purtătorului de cuvânt Agenției Județeane pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași, Adriana Sîrghie.

Mentionam ca scopul Bursei Locurilor de Munca este de a ajuta, pe de o parte, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-şi găsească un job conform pregătirii şi experienţei profesionale, iar pe de altă parte, de a facilita agenţilor economici posibilitatea de a angaja direct persoanele de care au nevoie.

Alte articole