21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Bursa locurilor de munca la Pascani: 480 de posibile angajari, 11 contracte de munca pe loc

Pascanenii sunt din ce in ce mai disperati in cautarea unui loc de munca. Astazi, 19 aprilie, inca de la primele ore ale diminetii s-au adunat peste 600 de persoane, tineri si adulti, la Bursa Generala a Locurilor de Munca, ce a avut loc la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu Pascani.

30 de firme au participat la bursa cu peste 300 de joburi, cele mai multe fiind pentru persoanele necalificate si cu studii medii, insa si persoanele care au absolvit o facultate aveau posibilitatea de a se incadra intr-un loc de munca .

PRO INVEST GROUP a venit cu o oferta complexa de 44 de posture disponibile, pentru diferite meserii precum ingineri vanzari, mecanic si constructor, economisti, operatori CNC, sudori, lacatusi si alte, iar la scurt timp zeci de oamenii s-au inscris pentru un interviu de angajare.

In aproximativ 10 minute, pentru posturile de ingineri mecanici de la Remar au complet fisele pentru inverviu mai multe persoane. Principalul criteriu pentru angajare impus de reprezentantii societatii a fost experinta.

Pe langa societatile comerciale in cautare de angajati, la bursa locurilor de munca a participat si BPI Management Consulting Romania , un lider european in management si resurse umane, cu un proiect european, “O piata incluziva a muncii in mediul rural”. Scopul acestui proiect este de a identifica cat mai multe persoane fara un loc de munca pentru inscrierea gratuita la anumite cursuri de formare profesionala si perfectionare. Aproximativ 100 de persoane s-au trecut pe listele de selectie a cursantilor.

Astfel de instruiri s-au derulat si in comuna Motca, unde15 tineri au urmat cursuri de instalatori. Unii dintre ei au fost prezenti astazi la bursa locurilor de munca, in cautarea unui job.

In final, conform datelor de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi, 480 de persoane au reusit sa se programeze la un interviu, iar 11 au obtinut un contract de munca pe loc.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow