17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Bursa locurilor de muncă, la Paşcani

O nouă şansă pentru persoanele care doresc să se angajeze sau să-şi schimbe locul de muncă. Evenimentul are loc mâine dimineaţă, în sala Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din centrul oraşului. Până în prezent agenţii economici au disponibile peste 140 joburi pentru cei cu studii superioare, medii sau necalificaţi.

Bursa locurilor de muncă are loc mâine dimineaţă, 25 septembrie începând cu ora 09.30 în incinta Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani. Sunt aşteptate persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă. Acestea trebuie să vină cu mai multe CV-uri.

Agenţii economici care vor fi prezenţi mâine oferă peste 140 joburi. Oferta este diversificată. Pentru cei cu studii superioare se caută specialişti în marketing, ingineri în construcţii sau economişti.

Evenimentul îşi propune creşterea gradului de ocupare la nivelul judeţului prin punerea în legătură a cererii cu oferta de pe piaţă muncii, adresându-se atât absolvenţilor, cât şi agenţilor economici care vin în întâmpinarea necesităţilor de ocupare ale tinerilor. Astfel, angajatorilor le este facilitată recrutarea şi selectarea personalului adecvat specificului activităţii pe care îl desfăşoară, beneficiind de subvenţii conform prevederilor legale în domeniul ocupării forţei de muncă.

Alte articole