More

  BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ARE LOC PE 20 OCTOMBRIE

  Array

  BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ARE LOC PE 20 OCTOMBRIE

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi organizează vineri, 20 octombrie 2017, între orele 930 – 1330, la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, în Sala Foaier, şi la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Paşcani, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

  Obiectivul principal al acestei bursei este să asigure ocupare pentru toate categoriile de tineri, pentru toate nivelurile de şcolarizare şi pentru toate competenţele dobândite în şcoală, prin intermedierea de către AJOFM a unui dialog direct între agenţii economici şi solicitanţii de locuri de muncă.

  Evenimentul va facilita cunoaşterea pieţei muncii şi ofertelor venite din partea mediului economic ieşean de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă precum şi a beneficiilor financiare acordate din Bugetul Asigurărilor de Şomaj.

  Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta atât tineri absolvenţi cât şi alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

  Pentru a participa la acest eveniment, agenţii economici se pot adresa direct Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri disponibile, meseria/funcţia, completând Anexa nr.1a conform prevederilor Legii nr.76/2002.

  Pentru relaţii suplimentare poate fi apelat numărul de telefon 0232.254.578

  Ce părere ai?

  Related Articles

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA. Este vorba de un ajutor în valoare de 20% din pierderile suferite în 2020, comparativ cu anul 2019. //

  Schimbări pe platforma națională de vaccinare. Ce informații noi au apărut

  Comitetul de coordonare a vaccinării anunţă, joi seară, că platforma de programare a fost optimizată şi arată poziţia în lista de aşteptare şi capacitatea de vaccinare. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet