12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ARE LOC PE 20 OCTOMBRIE

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ARE LOC PE 20 OCTOMBRIE

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi organizează vineri, 20 octombrie 2017, între orele 930 – 1330, la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, în Sala Foaier, şi la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Paşcani, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Obiectivul principal al acestei bursei este să asigure ocupare pentru toate categoriile de tineri, pentru toate nivelurile de şcolarizare şi pentru toate competenţele dobândite în şcoală, prin intermedierea de către AJOFM a unui dialog direct între agenţii economici şi solicitanţii de locuri de muncă.

Evenimentul va facilita cunoaşterea pieţei muncii şi ofertelor venite din partea mediului economic ieşean de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă precum şi a beneficiilor financiare acordate din Bugetul Asigurărilor de Şomaj.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta atât tineri absolvenţi cât şi alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Pentru a participa la acest eveniment, agenţii economici se pot adresa direct Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri disponibile, meseria/funcţia, completând Anexa nr.1a conform prevederilor Legii nr.76/2002.

Pentru relaţii suplimentare poate fi apelat numărul de telefon 0232.254.578

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow