29.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
29.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Bursa generală a locurilor de muncă la Pașcani

credius.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
creditprime.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi organizează vineri, 11 aprilie 2014, între orele 9:30 – 13:30 , la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, în Sala Foaier, şi la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Paşcani, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Acţiunea este organizată cu scopul de a veni, în egală măsură, atât în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi angajatorilor care nu au avut posibilitatea selecţionării personalului necesar activităţilor din cadrul firmei.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă oferind astfel posibilitatea tuturor persoanelor interesate să obţină statutul de persoană ocupată.

Agenţii economici se pot adresa direct Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, confirmând participarea prin comunicarea numărului de locuri disponibile, meseria/funcţia, completând Anexa nr.1a conform prevederilor Legii nr.76/2002.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
29.1 ° C
30.2 °
28.8 °
65 %
1.9kmh
0 %
mie
27 °
joi
30 °
vin
32 °
sâm
24 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI