2.7 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Bursă de studiu de 2.000 euro pentru un pășcănean

Bursă de studiu de 2.000 euro pentru un pășcănean. Este vorba despre Vlad Alexandru Vornicu, bursier si student la Universitatea Tehnica.

„Aceasta bursa este o ocazie de a acumula experienta prin observarea in profunzime a ceea ce reprezinta industria in sine, fluxurile tehnologice din fabrica, si de a dobandi abilitati foarte importante in viata – de exemplu, a sustine o prezentare in fata unor oameni cu calitati deosebite si pregatire desavarsita. Recomandarea mea pentru studentii care au un profil compatibil cu cerintele acestui program este sa nu ezite, ci sa faca tot posibilul pentru a se situa intre cei mai buni. A fi bursier Roberto Rocca este o mandrie pentru noi, profesori, parinti si colegi”, a marturisit Vlad Alexandru Vornicu, bursier si student la Universitatea Tehnica.

vornicu-vlad

Bursele de studiu fac parte din Programul Educațional Roberto Rocca, prin care compania susține, la nivel mondial, studiul ingineriei și științelor aplicate. 80 de universități din 11 țări sunt implicate în acest program, care în România beneficiază de finanțare din partea TenarisSilcotub.

Studenții răsplătiți in urma cu cateva zile la a 8-a ediție a programului în România, provin de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca (19 bursieri), Universitatea Politehnică București (8), Universitatea Tehnică Iași (8) și Universitatea Petrol – Gaze Ploiești (5). Ei studiază specializări precum mecanică, inginerie automatică și calculatoare, electronică și telecom, petrol și gaze, știința și ingineria materialelor și inginerie electrică.

Beneficiarii sunt aleși din sute de tineri care au aplicat pentru bursă, în urma unei selecții realizate în centrele de evaluare TenarisSilcotub, cu sprijinul universităților partenere.

Criteriile includ rezultatele obținute în anii de studiu, dar și abilități precum lucrul în echipă, capacitatea de a inova și recomandările primite din partea universităților.

Primirea burselor nu implică nici un fel de obligație a studenților față de companie.

sursa foto ziaruldeiasi.ro

 

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow