20.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

,,Bursa Absolventilor,, la Pascani: Sute de locuri de munca pentru cei care vor sa munceasca. O tanara a cautat un post de cantareata, eventual asistenta, fara studii

Interes maxim pentru ,,Bursa Absolventilor’ organizata astazi, 28 septembrie, la Casa de Cultura din Pascani. Aproape 400 de tineri au venit venit la intalnirea cu angajatorii, in cautare unui loc de munca. Oferta a fost bogata, cele mai atragatoare si mai multe locuri de munca fiind oferite de supermarketul Kaufland care urmeaza sa fie deschis pana la sfarsitul acestui an si de societatea Proinvest SRL Pascani. De asemenea, Remar, Terox si Kosarom au fost in cautare de muncitori calificati, in special confectionere, ingineri, sudori si lacatusi.

Un post de cantareata, nu aveti?

Unii dintre absolventi si-au gasit imediat un job. Altii au venit total nepregatiti, fara CV-uri si chef de munca. Desi oferta a fost mai bogata decat la alte editii, o parte dintre participanti au plecat nemultumiti. De exemplu, o tanara din Pascani a fost foarte dezamagita pe motiv ca nu si-a gasit un job de… cantareata. Ar fi fost multumita si cu un post de asistenta medicala, dar nici in acest domeniu nu a gasit un post vacant, si nici nu are studiiile necesare.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow