19.7 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Bunuri în valoare de 6.000 lei furate la Stolniceni Prăjescu. Presupusul autor a fost găsit

- Advertisement -

Un barbat in varsta de 32 de ani din comuna Stolniceni Prajescu este banuit ca ar fi furat bunuri in valoare de 6.000 de lei de la un consatean. Infractiunea s-ar fi petrecut in noaptea de joi spre vineri, saptamana trecuta, iar presupusul autor a fost gasit de politisti luni. 

Barbatul ar fi luat din anexa unui localnic in varsta de 52 de ani mai multe bunuri. O motosapă, scânduri, ţevi, cablu electric, o butelie de aragaz, anvelope auto, aparatură video si un corp de iluminat sunt lucrurile facute disparute in miez de noapte.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 19 spre 20 noiembrie a.c., acesta ar fi pătruns într-o magazie şi într-o anexă de pe proprietatea unui bărbat de 52 de ani, din comuna Stolniceni Prăjescu şi ar fi sustras mai multe bunuri (o motosapă, scânduri, ţevi, cablu electric, o butelie de aragaz, anvelope auto, aparatură video, un corp de iluminat), cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei” precizeaza IPJ IASI intr-un comunicat de presa.

Prejudiciul a fost recuperat parţial, fiind restituit persoanei vătămate, iar cercetările continuă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow