18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Bulibașa din Hîrlău, amenințat cu moartea! Dușmanii i-au trimis sicriul la poartă

Bulibașa din Hîrlău, amenințat cu moartea! Dușmanii i-au trimis sicriul la poartă

Bulibașa din Hîrlău, Stănescu Mihalache, a fost amenințat cu moartea. Dușmanii i-au trimis sicriul la poartă, împreună cu o cruce, coroane cu flori și zeci de lumânări. Polițiști, criminaliști și pirotehniști au venit la fața locului pentru a lua amprentele și a face cercetări. Preoții au fost chemați și ei pentru a sfinți cartierul. Țiganii din Hîrlău spun că vor păzi noapte de noapte cartierul și spera ca cei implicați să fie prinși și pedepsiți de oamenii legii.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

De la primele ore ale dimineții, cartierul țiganilor din Hîrlău a fost împânzit de polițiști. Motivul? Bulibașa Stănescu Mihalache a fost amenținat cu moartea. Mai exact, i-au lăsat în fața gospodăriei toate necesare pentru o înmormântare – sicriu, cruce, coroane, lumânări și prosoape.

De când le-au văzut, bulibașa și tot clanul se tem pentru viața lor. Ei spune că sunt mulți dușmani care îl vor mort pe Stănescu Mihalache însă nu le-a trecut niciodată prin gând să primească așa ceva. Nu știe cine i-a făcut gluma, însă conflicte au fost în ultima perioadă, spun localnicii.

Pe una dintre coroane era scris “Din partea prietenului Iulian!” Momentan țiganii spun că nu bănuiesc pe nimeni însă spera ca oamenii legii să-i găsească pe faptașii care au lăsat la miezul nopții sicriul și crucea în fața casei.

Bulibașa vrea ca autoritățile să le asigură control în zonă. Până atunci, câteva măsuri și-au luat ei.  Se vor constitui echipe de până la 20 de inși care vor păzi cartierul.

La fața locului a fost chemat un preot care a oficiat o slujbă de sfintire a zonei, cei de etnie crezand ca este vorba și despre vraji.

Coroanele și sicriul au fost arse de către clanul Stănescu, după ce oamenii legii au plecat de la fața locului.

Polițiștii continuă cercetările, însă deocamdata nu se cunosc autorii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow