24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Bugetul anual a fost aprobat şi la Ruginoasa

Miercuri, 27 martie a.c., consilierii locali din Ruginoasa au aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al comunei pentru anul 2013 si lista de investitii. Astfel bugetul local al comunei ajunge la suma de circa 46 miliarde de lei vechi.

Lista de investitii cuprinde proiectele vechi demarate in anii trecuti dar si proiecte noi. Este vorba despre montarea camerelor de supraveghere in centrul comunei, asfaltare drumului dintre localitatile Ruginoasa si Dumbravita, la care din bugetul local se va aloca 2.4 mld de lei vechi si achizitia unui mobilier adecvat pentru biblioteca comunala din centrul comunei, care ajunge la suma de 200 milioane de lei vechi.

In ceea ce privesc proiectele vechi, administratia locala spera sa finalizeze anul acesta toate lucrarile incepute. Printre acestea se numara extinderea canalizarii in comuna, amenajarea bazei sportive, reconstructia podului la Varvara, finalizarea scolii cu clasele I-VIII Ruginoasa, modernizarea popasului turistic si iazului de la palat precum si reabilitarea cladirii hanului din comuna. Pentru toate acestea din bugetul local se va asigura suma de circa 6 mld de lei vechi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow