More

  Bugetul anual a fost aprobat şi la Ruginoasa

  Array

  Miercuri, 27 martie a.c., consilierii locali din Ruginoasa au aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al comunei pentru anul 2013 si lista de investitii. Astfel bugetul local al comunei ajunge la suma de circa 46 miliarde de lei vechi.

  Lista de investitii cuprinde proiectele vechi demarate in anii trecuti dar si proiecte noi. Este vorba despre montarea camerelor de supraveghere in centrul comunei, asfaltare drumului dintre localitatile Ruginoasa si Dumbravita, la care din bugetul local se va aloca 2.4 mld de lei vechi si achizitia unui mobilier adecvat pentru biblioteca comunala din centrul comunei, care ajunge la suma de 200 milioane de lei vechi.

  In ceea ce privesc proiectele vechi, administratia locala spera sa finalizeze anul acesta toate lucrarile incepute. Printre acestea se numara extinderea canalizarii in comuna, amenajarea bazei sportive, reconstructia podului la Varvara, finalizarea scolii cu clasele I-VIII Ruginoasa, modernizarea popasului turistic si iazului de la palat precum si reabilitarea cladirii hanului din comuna. Pentru toate acestea din bugetul local se va asigura suma de circa 6 mld de lei vechi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet