2.2 C
Paşcani
miercuri, martie 29, 2023
Array

Bugetele locale pentru Scobinti si Targu Frumos

Planurile financiare pentru comuna Scobinti au fost votate ieri de alesii locali. Bugetul dar si lista de investitii pentru anul acesta, au fost aprobate in Consiliu Local. In tot acest timp, pe site-ul Primariei Targu Frumos a fost publicat proiectul de buget al orasului, pentru dezbatere.

Consilierii locali din Scobinti au votat ieri bugetul comunei. Veniturile prognozate, in valoare de 6.5 milioane de lei, sunt mai mici decat anul trecut cu 700.000 de lei. Alesii sunt optimisti si spera ca in aceasta vara sa fie facuta o rectificare bugetara de la Guvern prin care sa primeasca fonduri suplimentare.

Pe lista de investitii de anul acesta se afla proiecte indraznete care ar urma sa fie realizate fie cu fonduri de la bugetul local, fie guvernamentale. Printre acestea se numara si amenajarea unui teren de fotbal, extinderea retelei de gaz sau finalizarea lucrarilor la centrul de zi pentru copiii din familii dezorganizate.

Mentionam ca in tot acest timp, pe site-ul Primariei din Targu Frumos este postat proiectul de buget al orasului. Persoanele interesate pot vedea cum vor fi repartizati banii in acest an si ce investitii se vor face. Mai multe detalii despre situatia financiara se vor vedea pe site-ul primariatargufrumos.ro.

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow