Primariile din orasele Targu Frumos si Hirlau au pus in dezbatere publica in aceasta perioada proiectele pentru bugetul de venituri si cheltuieli, precum si lista de investitii pentru acest an.

In prima localitate, Targu Frumos, veniturile estimate pentru 2019 sunt de aproape 25 de milioane de lei, iar cheltuielile de circa 28,8 milioane. Potrivit documentelor postate pe site-ul Primariei, investitiile din acest an ar costa circa 12 milioane de lei, atat cele in continuare cat si cele noi. Pe lista se afla modernizarea unor strazi, amenajari de trotuare, modernizarea salii mari a primariei sau studii de fezabilitate pentru mai multe obiective.

In termen de 15 zile de la afisare, incepand cu data de 3 aprilie, cetatenii interesati pot trimite in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare pe adresa Primariei, din strada Cuza Voda, nr. 67 sau pe adresa de email secretariat@primariatgfrumos.ro. Vezi proiectul aici.

La Hirlau, cei interesati pot trimite propuneri si sugestiii pana pe data de 19 aprilie. Si in acest caz, bugetul este mai mic decat anul trecut, veniturile estimate fiind de 15,5 milioane de lei. Printre altele, administratia locala intentioneaza in acest an sa extinda sistemul de distributie a gazelor naturale, sa modernizeze sistemul stradal de supraveghere video si sa continue lucrarile incepute in anii anteriori. Vezi proiectul aici.

Slider


Slider