24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Buget de criza la RAGCL Pascani : Salarii mai mari, cheltuieli mai mici

answear.ro
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
credius.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Buget de criză la regia de termoficare din Paşcani. Consiliul de Administratie a votat proiectul de venituri şi cheltuieli şi urmează să fie propus spre dezbaterea legislativului local. Conducerea unităţii şi-a propus ca în acest an regia să nu mai aibă pierderi din activităţile pe care le desfăşoară dar rămân ca o piatră de moară datoriile neachitate la bugetele de stat de peste 30 de milioane de lei. Pentru asta au fost reduse la minim cheltuielile în acest an. De asemenea pentru eficientizarea activităţii de termie se intenţionează realizarea unor investiţi: inelul de recirculare a apei calde şi dotarea centralelor termice cu panouri solare. Banii necesari ar urma să fie obţinuţi prin accesarea unor proiecte de finanţare.
A crescut însă fondul de salarii cu 5% iar numărul salariaţilor a scăzut la 98 faţă de începutul anului trecut. Conducerea unităţii crede că în vara salariaţii vor fi nevoiţi să intre prin rotaţie în concediu fără plată. Asta deoarece în acesta perioada încasările sunt mici.
În ceea ce priveşte veniturile prognozate sunt puţin mai mari decât anul precedent. Asta pentru că au fost diversificate serviciile, pe lângă termie şi transport public. Regia executa la comanda lucrări de reparaţii la retelele de la blocuri dar şi pentru izolarea termică a clădirilor.
Menţionăm că în acest an regia locală de termoficare va primi de la bugetul local 1,7 milioane de lei subvenţie la căldură. La sistemul centralizat au mai rams branşate cu puţin peste 3800 de apartamente.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI