23 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
23 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Buget aprobat la Targu Frumos. Finantare pentru construirea unui centru social

Ultimele știri

Cu venituri de peste 20 milioane de lei si cheltuieli mai mari cu aproape 2 milioane, ieri a fost aprobat bugetul local al orasului Targu Frumos. Cele mai mari sume au fost alocate pentru infiintarea unui centru social multifunctional, pentru modernizarea unor strazi si a cailor pietonale.

Legislativul local din Targu Frumos a aprobat ieri bugetul pentru anul acesta. Veniturile prognozate sunt de peste 20 de milioane lei, mai mari decat cele de anul trecut cu 24 %. Totusi exista si un deficit de 1,9 mil de lei, care va fi acoperit cu excedentul inregistrat anul trecut.

Din totalul bugetului, 13,5 mil lei sunt pentru investitii, din care 680 mii credite bancare. Din acesti bani se va infiinta si un centru multifunctional social in fostul sediul al Bancii Agricole, se vor moderniza mai multe strazi si piata Agroalimentara. Totodata se va investi si in scoli, se va face reabilitarea termica a unor unitati de invatamant si se va amenaja un teren de sport.

Mentionam ca cea mai mare parte din bani se vor duce pentru continuarea unor investitii care au inceput in anii trecuti.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
23 ° C
23.4 °
22.3 °
73 %
2.8kmh
99 %
lun
21 °
mar
32 °
mie
33 °
joi
30 °
vin
30 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI