1.3 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

“Bucuriile toamnei”, la Muzeul Viei și Vinului din Hârlău

Eveniment inedit, sambata, 26 octombrie a.c., la Harlau. Muzeul Viei si Vinului din oras va organiza spectacolul «Bucuriile toamnei », cu muzica populara, degustare de vinuri si lansare de carte.

Sarbatoarea va fi deschisa de membrii Ansamblului Folcloric al Liceului Tehnologic Harlau, care timp de jumatate de ora vor pune in scena dansuri populare specifice zonei. Apoi va avea loc o lansare de carte a lui Paul Iancu, directorul muzeului. “Fiii Bahloviei”, volumul III, este o lucrare despre personalitatile din Harlau si imprejurimi.

Si pentru ca toamna, aduce cu ea si primul vin al sezonului, dupa-amiaza va avea loc si o degustare de vinuri ale podgoriei Bucium Iasi, prezentata de ing. Ilie Ciomaga de la S.C. Bucium S.A. Iasi.

De asemenea, in centrul orasului Harlau, sambata si duminica, 26-27 octombrie a.c., vor veni mesteri populari din Botosani, Suceava, Iasi, Neamt si Bacau.

Mentionam ca evenimentul se desfasoara in parteneriat cu Complexul National Muzeal “Moldova” Iasi, Muzeul Etnografic al Moldovei, Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National si Primaria Orasului Harlau.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow