More

  “Bucuriile toamnei”, la Muzeul Viei și Vinului din Hârlău

  Array

  Eveniment inedit, sambata, 26 octombrie a.c., la Harlau. Muzeul Viei si Vinului din oras va organiza spectacolul «Bucuriile toamnei », cu muzica populara, degustare de vinuri si lansare de carte.

  Sarbatoarea va fi deschisa de membrii Ansamblului Folcloric al Liceului Tehnologic Harlau, care timp de jumatate de ora vor pune in scena dansuri populare specifice zonei. Apoi va avea loc o lansare de carte a lui Paul Iancu, directorul muzeului. “Fiii Bahloviei”, volumul III, este o lucrare despre personalitatile din Harlau si imprejurimi.

  Si pentru ca toamna, aduce cu ea si primul vin al sezonului, dupa-amiaza va avea loc si o degustare de vinuri ale podgoriei Bucium Iasi, prezentata de ing. Ilie Ciomaga de la S.C. Bucium S.A. Iasi.

  De asemenea, in centrul orasului Harlau, sambata si duminica, 26-27 octombrie a.c., vor veni mesteri populari din Botosani, Suceava, Iasi, Neamt si Bacau.

  Mentionam ca evenimentul se desfasoara in parteneriat cu Complexul National Muzeal “Moldova” Iasi, Muzeul Etnografic al Moldovei, Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National si Primaria Orasului Harlau.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Lege pentru colectarea selectivă a frunzelor. Amenzi usturătoare pentru gospodarii care mai dau foc la frunze în curte

  Ştiţi mirosul de la ţară, din fiecare toamnă şi primăvară, când oamenii îşi fac curat în grădini şi ard vegetaţia uscată? Luaţi-vă adio de...

  Cum va fi recuperată materia predată în timpul şcolii online. Profesorii, plătiţi cu 100 de lei pe oră

  Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că Ministerul pregăteşte o OUG care prevede organizarea de ore, cu prezenţa fizică a elevilor, pentru recuperarea materiei pierdute...

  Oficial: Se vor putea semna contracte pe piaţa concurenţială de energie până la sfârșitul lunii iunie

  De la 1 ianuarie 2021, preţul energiei electrice nu mai este reglementat de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). În acest context,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI