15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

“Bucuriile primăverii” – spectacol de muzică, dans și teatru

Peste 200 de copii din Târgu Frumos au cântat, dansat şi au făcut teatru de păpuşi de Ziua mamei. Bucuriile primăverii ediţia a VI a adus zâmbetul pe buze părinţilor prezenţi, aseară începând cu ora 18.00 în Sala de dans de la Casa de Cultură din Târgu Frumos. Evenimentul a fost realizat în partenariat cu Asociaţia Asirys din oraş.

Startul spectacolului a fost dat de un grup de prichindei care au anunţat printr-o piesă de teatru venirea primăverii.

Invitată specială de la Iaşi, Ialina Leahu a încântat publicul cu melodia Gugușticul. Nici Robert nu s-a lăsat mai prejos, acesta le-a demonstrate celor prezenţi că ”poate”.

Adolescenţii au încântat publicul cu un spectacol al măştilor. Componenţii trupei Retro Șic au urcat pe scenă unde au susţinut două momente artistice de teatru de păpuşi.

Cei mici au arătat că se descurcă foarte bine la dansuri populare. Un grup de prichindei, îmbrăcaţi în costume populare le-au arătat părinţilor paşii de dans învăţaţi până acum la Cercul de dans.

Spectacolul s-a încheiat cu un număr de dans modern. Adolescenţii prezenţi pe scenă au arătat cât de bine se mişcă pe binecunoscuta piesă a lui Michael Jackson.

Reamintim că şi în această seară este programat un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Femeii începând cu ora 19.00 la Casa de Cultură din Târgu Frumos, organizat de administraţia locală.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow