10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Bucurie pentru copiii din Cristești. Grădinița a fost inaugurata

Copiii înscrişi la grădiniţă din Cristeşti vor avea luni parte de o surpriză. Îi aşteaptă o grădiniţă nouă cu multe săli de clasa, două băi şi două cabinet medicale. Cei mici vor avea mobilier nou dar şi o sala la subsol unde vor putea face serbări de Moş Crăciun sau de sfârşit de an.
Eveniment important pentru copiii din comună Cristeşti. De anul acesta prichindeii înscrişi la grădiniţă vor face orele într-o clădire nouă. Este vorba despre grădiniţa din localitate care a fost inaugurată astăzi. Această are 5 săli de clasa, două băi dotate inclusive cu duşuri şi două cabinete – unul medical iar celălalt pentru consiliere psihologică. Clasele sunt dotate cu mobilier nou și tot ce este necesar pentru o bună desfăşurare a orelor de curs. La subsolul clădirii este un club al copiilor unde se vor desfăşura diferite activităţi.

Valoarea investiţiei este de 1 mil 500 de mii lei noi, iar construcţia a început din anul 2007. Însă din cauza fondurilor a fost terminată abia acum.

La inaugurare au participat cadre didactice, edilul comunei Constantin Bolohan, consilieri locali dar şi oameni de afaceri din localitate. Slujba de sfinţire a grădiniţei fost oficiată de preotul comunei dar şi un reprezentant al Protopopiatul Paşcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow