-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Bucuria Unirii si regii Romaniei, conferinta la Colegiul Mihail Sadoveanu Pascani

Conferinta pe teme istorice si religioase astazi la Colegiul Mihail Sadoveanu din Pascani. Parintele protopop, Pavel Postolachi, impreuna cu un consilier din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei au vorbit astazi in fata elevilor despre Marea Unirea din 1918 si despre regii Romaniei.

Continua activitatile dedicate Centenarului Marii Unirii. Astazi, Colegiul Mihail Sadoveanu din  municipiul Pascani a fost gazda unei conferinte pe teme istorice si religioase, care a avut ca tema unirea din 1918 si regii Romaniei. La eveniment au participat preotul protopop Pavel Postolachi si parintele Petre Nicodim, consilier din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Sala a fost plina de elevi care au ascultat si au pus intrebari despre lucrurile care au facut istorie de-a lungul timpului. Despre cum s-a intregit Romania si cine a condus-o in toti acesti ani.

Conferinta a durat circa o ora si jumatate, iar filmarea integrala o puteti viziona pe site-ul bittv.info si canalul de Youtube cu acelasi nume

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow