0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

“Bucuria sărbătorilor de iarnă” – la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu Pașcani

Luna decembrie ne aduce in acest an bucuria sarbatorilor de iarna, cu forfota si spectacolele de altadata. Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani a anuntat ca la sfarsitul acestei saptamani va avea loc traditionalul spectacol de Craciun al institutiei publice – “Bucuria sarbatorilor de iarna”. Vineri, 17 decembrie, de la ora 17:00, cei care vor sa simta magia celei mai frumoase perioade din an pot vedea ce au pregatit membrii Casei de Cultura si colaboratorii sai. Va fi muzica, dansuri si teatru, cu tematica sarbatorilor de iarna.

Accesul în sala de spectacole se va face pe baza certificatului verde, cu mască de protecţie, cu respectarea distanţării sociale, iar capacitatea salii va fi la jumatate, asa cum prevad regulile sanitare stabilite de autoritati.

De precizat este si faptul ca tot la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu, il puteti vedea marti, 21 decembrie, de la ora 19:00, pe indragitul artist, Fuego, in concertul “Se-ntorc colindele acasa”! Prețul unui bilet subvenționat este de 50 lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow