5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Bucuria de a trăi: Ateliere de lucru pentru copiii cu sindromul Down

,,În ziua de marți 29 oct.2013 va avea loc o reuniune de lucru a Asociației “SALUT PRIETENI” la care sunt parteneri Federația Alături De Voi Romania-Util Deco, Fundația Star of Hope România din Iați, Spitalul Municipal Pașcani și Școala Gimnazială Specială Pașcani.

Copiii și adolescenții cu Sindrom Down și Autism, elevi la Școala Gimnazială Specială Pașcani vor fi antrenați în “Atelierele Vrăjitoarei” de reprezentanții ADV sub atenta coordonare a specialițtilor din Școală și nu numai, iar părinții vor beneficia de consiliere de specialitate din partea Star of Hope România.

Evenimentul se va desfășura în Clubul Școlii Gimnaziale Speciale din Pașcani, începând cu ora 11și ulterior vom face o deplasare la Schitul de la marginea municipiului Pașcani.

Detalii cu privire la reuniune pot fi oferite de dna Vasilca Erbiceanu, președinte delegat al Asociației “SALUT PRIETENI”, tel.0762 6579039 sau email: vasilca_erbiceanu @yahoo.com “ , se arata intr-un comunicat de presa transmis pe adresa redactiei noasre.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow