29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Bucătarii şi îngrijitorii, la mare căutare în Marea Britanie

fashiondays.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro
answear.ro
elefant.ro
credius.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Ieşenii interesaţi să se angajeze în una din ţările Uniunii Europene au la dispoziţie în această perioadă 295 de locuri de muncă vacante prin reţeaua EURES, cu 17 în plus faţă de săptămâna precedentă. La finele acestei luni, cele mai multe oportunităţi de angajare sunt în Marea Britanie, Germania şi Slovacia, unde se caută, între altele, şoferi profesionişti, ingineri mecanici şi femei de serviciu.

La fel ca şi săptămâna trecută, cele mai multe poziţii vacante, 50 la număr, sunt pentru îngrijitori de persoane în Regatul Unit, cu cel puţin 10 ani experienţă în domeniu, salariul oferit fiind de circa 7 lire sterline pe oră. Tot prin intermediul EURES au fost vacantate în această perioadă şi 50 de posturi de bucătar în Marea Britanie, posturi ce necesită experienţă de cel puţin un an în domeniu, respectiv cunoştinţe de operare pe calculator, necesare preluării şi onorării comenzilor.

Anunţul este valabil până la finele lunii mai 2016, iar candidaţii care vor fi ulterior selectaţi vor fi plătiţi cu un salariu ce variază între 15.000 şi 25.000 lire pe an. Pe de altă parte, tot prin intermediul acestei reţele, s-a scos la concurs şi un post de baby-sitter, remunerat cu 650 euro net pe lună. În Suedia, aplicanţii pentru un post de femeie de serviciu sunt ademeniţi cu un salariu lunar net în valoare de 900 euro, fiind disponibile 20 de posturi.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI