18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Brazii naturali, greu de găsit la Paşcani

Dacă sunteţi în căutarea unui pom natural pentru Crăciun, trebuie să ştiţi că nici în acest an brazii nu se vor găsi la vânzare în cele două pieţe agroalimentare ale municipiului.

Asta deoarece adminsitratia locală nu a reuşit şi nici nu s-a străduit să amenajeze un spaţiu special care să fie autorizat conform legislaţiei în vigoare.
Subiectul a fost adus în discuţie chiar de consilierii din opoziţie, odată cu dezbaterea proiectului de regulament al privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor din pieţe. Ei au cerut explicaţii edilului, de ce nu au fost amenajate nici până acum spaţii comerciale pentru vânzarea brazilor de Crăciun şi a mieilor de Paşte.

Primarul Dumitru Pantazi susţine procedura de autorizare pentru spaţii de vânzare a brazilor ar fi greoaie şi că trebuie făcute investiţii de la bugetul local. El a lăsat să se înţeleagă că astfel de eforturi nu s-ar justifica doar pentru cele câteva zile în care se comercializează.

În aceste condiţii brazii naturali vor putea fi cumpăraţi ca şi până acum, la colţ de stradă, la negru şi la suprapreţ, fără nici un control, sau din oraşele învecinate. Cea mai la îndemână varianta rămâne achiziţionarea unui brad artificial, din magazin, dar la preţuri mult mai mari.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI