34 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
34 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
Array

Bransati-va la canalizare inainte de asfaltare!

Anunt important pentru pascanenii de pe strada Fantanele. Cei care au locuintele nebransate la reteaua de canalizare pot solicitata rezolvarea acestei probleme cel tarziu pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Lucrarile vor fi facute in regim de urgenta pentru ca strada urmeaza sa fie asfaltata.Anunt important pentru pascanenii de pe strada Fantanele. Cei care au locuintele nebransate la reteaua de canalizare pot solicitata rezolvarea acestei probleme cel tarziu pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Lucrarile vor fi facute in regim de urgenta pentru ca strada urmeaza sa fie asfaltata.

Strada Fantanele din Pascani, in sfarsit va fi asfaltata . De saptamana viitoare, incep lucrarile de terasare. Pana atunci insa trebuie realizate lucrarile de racordare la reteaua de canalizare a locuintelor ramase nebransate. Primaria Pascani face apel la cetateni sa depuna cate o cerere, acolo unde este cazul.

Mentionam ca dupa asfaltarea strazii Fantanele urmeaza strada Ceferistilor precum si alte drumuri. In total 4,8 km de strazi care vor fi reabilitate la fel ca scarile mari si cele mici si Esplanada, in cadrul Planului de Dezvoltare a zonei Vale finantat din fonduri europene.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
34 ° C
35.1 °
31.9 °
31 %
1.1kmh
96 %
mie
34 °
joi
35 °
vin
30 °
sâm
34 °
Dum
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI