16.3 C
Paşcani
vineri, septembrie 24, 2021
Array

BRACONIER PRINS ÎN FLAGRANT

La data de 21.11.2013, ora 11:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău au fost sesizaţi de către P. Constantin de 36 ani, paznic al fondului cinegetic nr. 9 Bahlui, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orelor 10:30, l-a surprins pe P. Petru, de 43 ani, oraş Hîrlău, în timp ce vâna fără a avea autorizaţie de vânătoare, un porc mistreţ, în pădurea Pîrcovaci.

braconaj harlau

La vederea paznicului de vânătoare bărbatul a abandonat un cuţit pe care l-ar fi folosit la sacrificarea animalului şi a fugit spre domiciliu. Animalul braconat are o greutate de 128,5 kg şi a fost transportat la Dispensarul Veterinar Hîrlău, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 42, alin.1, lit. a, ind.1 din lg. 407/2006. Bărbatul a fost reţinut şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca în ziua de 22.11.2013 să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Hîrlău cu propuneri legale.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Sedinta de Consiliu Local la Targu Frumos, pe 27 septembrie

Legislativul local din orasul Targu Frumos se intruneste luni, 27 septembrie, in sedinta ordinara. Intalnirea va avea...

Elevii de la Liceul Tehnologic din Hârlău, informați de polițiști despre pericolele din anturaj

La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au desfăşurat o activitate educativ-preventivă,...

Cum te poti proteja cand pui mustul la fermentat?

Toamna se numără bobocii, dar și recolta la struguri. Și pentru că este vremea culesului în podgoriile...

Șofer de 24 de ani prins de polițiștii din Târgu Frumos, cu viteza de 154 km/ora

Un tanar de 24 de ani a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI