More

  Bonus de 2500 de lei pentru medici, de la autoritățile locale

  Array

  Medicii vor putea beneficia de bonificații din partea administrațiilor locale, în plus față de salariul primit de la instituția sanitară de încadrare. Bonusul va fi de de până la 2500 lei brut, pe lună. Președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, Florin Buicu, a declarat pentru DCNews că autoritățile locale interesate de atragerea medicilor în spitalele din subordine vor profita de modificarea legislativă pentru a crește veniturile acestora.

  ”Consiliul Local sau cel Județean pot hotărî, prin vot, să acorde un bonus lunar medicilor, a spus conf. dr. Buicu, stabilind și dacă suma va fi diferențiată, în limita plafonului de 2500 de lei, sau dacă toți medicii vor primi aceeași bonificație”.

  Comisiile de sanatate si familie si de administratie publica si administrația teritoriului au aprobat si propun plenului Camerei Deputatilor un raport de adoptare al proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii şi pentru modificarea şi completarea art. 6 alin. (2) din Legea nr.263/2004 privind asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă care prevede ca “din bugetele consiliilor judeţene şi locale, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pot fi acordate prime de merit, gratificaţii şi alte stimulente băneşti personalului spitalelor regionale, judeţene, locale, centrelor de permanenţă, precum şi unităţilor de primiri urgenţe şi serviciilor de ambulanţă.”
  Continuarea pe dcnews

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet