16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Bonurile câștigătoare la a 4-a extragere a Loteriei fiscale sunt cele din 23 iulie cu o valoare de 364 de lei

Duminica, 16 august, a avut loc cea de-a patra extragere a loteriei bonurilor fiscale.

Bonurile fiscale emise in data de 23 iulie, cu o valoare de 364 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

La aceasta extragere au participat toate bonurile fiscale emise in perioada 1 – 31 iulie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei, potrivit Agerpres.

Aceasta este prima etapa a extragerii si urmeaza ca, dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca sunt mai mult de 100 care intrunesc datele extragerii, sa fie organizata cea de a doua extragere, pentru selectarea celor 100 de bonuri castigatoare.

‘Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Astfel, duminica, 16 august, Loteria Romana va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare in prima etapa de selectie. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare’, a precizat Ministerul Finantelor Publice intr-un comunicat.

Regulamentul a fost modificat dupa ce, la extragerea din aprilie au fost aproape 18.000 de castigatori, iar premiul care a revenit fiecaruia a fost de doar 56 de lei.

Rezultatele extragerii de duminica vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane minimum 30 de zile.

‘Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de revendicare a premiului. Formularul cererii poate fi obtinut gratuit de la administratia fiscala la care se depune bonul fiscal sau descarcat de pe site-ul MFP’, precizeaza comunicatul ministerului.

in cazul realizarii celei de a doua etape de selectie in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un numar din lista numerelor unice de inregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. si aceasta extragere va fi realizata cu urnele Loteriei si va fi televizata, organizarea acesteia urmand sa fie anuntata ulterior.

Pentru extragerea care a avut loc in data de 28 iunie 2015 au fost depuse 508 cereri de revendicare, iar joi, 6 august, a fost organizata a doua etapa de selectie a celor 100 de castigatori.

Pentru extragerea din data de 19 iulie, pana la data de 12 august, au fost depuse 4 cereri de revendicare a premiilor.

Ministerul Finantelor Publice a stabilit fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale la un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015, potrivit unui proiect de Ordin al ministrului Finantelor postat pe site-ul institutiei.

Extragerile se organizeaza in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara.

 

Agerpres

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...