More

  Bombe la Ruginoasa. Specialiștii de la Iași au asigurat zona

  Array

  Bombe la Ruginoasa. Specialiștii de la Iași au asigurat zona. Este vorba despre mai multe aruncătoare și bombe de aviație descoperite în gospodăriile unor cetățeni din comuna Ruginoasa care au cerut ajutor pompierilor pentru a fi ridicate de acolo.

  Mai exact, în după amiaza zilei de vineri, 04.03.2016, în jurul orei 14.00, o echipă pirotehnică din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi, a intervenit în localitatea Rediu, comuna Ruginoasa, pentru a ridica de pe un teren viran o bombă aruncător calibru 82 mm și o bombă de aviație calibru 2 kg exploziv brizantă. Suprafata asanată a fost de 100 mp.

  În aceeași zi, în aceeași localitate, la două ore distanță, echipa a intervenit pentru a ridica din curtea unei familii o bombă aruncător calibru 60 mm. Suprafata asanată a fost de 100 mp.

  Duminică, pe 05, ora 13.30, echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi a intervenit  în localitatea Strunga, pentru a ridica de pe un teren viran aparţinând unei societăți agricole un proiectil perforant calibru 76 mm. Suprafaţa asanată a fost de 100 mp.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet