21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Bombe la Cristești și Heleșteni

creditprime.ro
creditfix.ro
credius.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Din ce în ce mai multe bombe descoperite pe câmpurile sau gospodăriile din comunele apropiate Pașcaniului, acolo unde a fost câmp de luptă în cel de-al Doilea Război Mondial.

De exemplu, în data de 22 aprilie, în jurul  orei 11.11, echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi a intervenit în satul Cristesti, comuna Cristesti, pentru a ridica o bombă aruncător calibru 60 mm, găsită în incinta unei balastiere. Suprafața asanată a fost de 10 mp.

În aceeași zi, câteva ore mai târziu, la 15.43, echipa pirotehnică a intervenit și în satul Hărmaneasa, comuna Heleșteni, pentru a ridica un proiectil exploziv calibru 105 mm din curtea unei familii. Suprafața asanată a fost de 100 mp.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI