More

  Bombă la Târgu Frumos

  Array

  Sute de proiectile au fost descoperite de către cetățeni în aceste zile în preajma gospodăriilor sau pe terenul unde au recoltele.

  Astfel, în data de 24.07.2017, luni, în jurul orei 18:35, echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit în orașul Tg. Frumos, str. Cuza Vodă pentru a ridica din grădina unei familii o bombă aruncător calibru 60 mm. Suprafaţa asanată a fost de 200 m².

  Specialiștii amintesc că în astfel de situații trebuie să anunțați de urgență prin 112 pompierii.

  Tot ieri, pompierii din Târgu Frumos au fost solicitați să intervină în localitatea Lungani pentru degajarea unei persoane decedate în vârstă de 69 ani din fântână.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet