More

  „Bombă ecologică” pe panta de la Peştişorul. Tone de nămol urât mirositor deversate pe şosea (VEZI FOTO)

  Array

  Namol Pestisorul pe soseaIncident urat mirositor in aceasta dupa-amiaza. Din cauza unei defectiuni, in jurul orelor 17:00, oblonul unui camion a cedat iar cateva tone de namol au ajuns pe panta Drumului National 28A, langa parcul Pestisorul.

  Autovehiculul de mare tonaj tocmai plecase din statia de epurare a municipiului Pascani si transporta amestecul de pamant fermentat la statia de deversare de la Valea Seaca.

  Namol Pestisorul pe sosea1In momentul in care a urcat la deal soferul a observat cum toata incarcatura a cazut pe sosea. Namolul plin de apa si urat mirositor s-a impanzit pe sensul de mers inspre spital, pe o portiune de 20 de metri.

  Din cauza stratului gros de cativa zeci de centimetri, traficul a fost blocat mai bine de o ora timp in care mai multe utilaje ale societatii de apa PrestServ au degajat pamantul de culoare neagra.

  Namol Pestisorul pe sosea2Potrivit directorului Ioan Prisecaru camionul apartine unei firme contractata pentru a transporta namolul deja folosit in statia de epurare.

  Soferul, care se afla la volan, a fost sanctionat cu amenda de politistii pentru ca nu si-a asigurat marfa si si-a pierdut incarcatura pe sosea.

  Namol Pestisorul pe sosea3Namol Pestisorul pe sosea4

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier grav cu o victimă în Pașcani

  Accident rutier grav, marti seara, 24 noiembrie a.c., imediat dupa lasarea intunericului pe strada Gradinitei, din municipiul Pascani. Un tanar care ar fi vrut...

  APIA autorizează peste 6,37 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor

  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă autorizarea sumei de peste 6,37 de milioane de lei pentru plata ajutorului de stat în...

  Poșta Română nu lucrează cu publicul 2 zile

  Poşta Română anunță că în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. ”Programul anunţat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI