More

  Bolnavă psihic, ucisă pentru că „nu se mai sătura de sex”

  Array

  Un individ a fost pedepsit de judecători, după ce a fost acuzat că a violat și ucis o consăteancă.
  Tribunalul Iași l-a condamnat pe Petru Valentin Rățoi la 18 ani de detenție, pentru viol și omor calificat. Tânărul în vârstă de 26 de ani din Scobinți a fost acuzat că a batjocorit de o femeie cu probleme psihice, apoi a lăsat-o să moară. Victima, Maria C. (54 de ani), locuia într-o cameră a dispensarului din comună, folosită drept adăpost social.
  Pe 20 ianuarie, Răţoi a consumat băuturi alcoolice, după care i s-a făcut chef de sex. Conform procurorilor, individul a hotărât să o violeze pe Maria, a mers la dispensar, a lovit-o şi a dus-o pe femeie pe maidanul din apropiere, unde a dezbrăcat-o şi a violat-o. Anchetatorii au menționat că, după ce şi-a satisfăcut poftele cu ea, a mai târât-o câteva zeci de metri, după care a abandonat-o.
  Din cauza rănilor suferite – coaste fracturate, care i-au străpuns plămânii – şi a expunerii la frig pe timp de noapte, victima a murit, fiind găsită a doua zi dimineaţă de trei femei.
  În fața anchetatorilor, Răţoi a susţinut că, de fapt, victima nu numai că a fost de acord să se culce cu el, dar că „nu se mai sătura de sex“!

  Sursa Ora de IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet