18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Bolnavă psihic, ucisă pentru că „nu se mai sătura de sex”

Un individ a fost pedepsit de judecători, după ce a fost acuzat că a violat și ucis o consăteancă.
Tribunalul Iași l-a condamnat pe Petru Valentin Rățoi la 18 ani de detenție, pentru viol și omor calificat. Tânărul în vârstă de 26 de ani din Scobinți a fost acuzat că a batjocorit de o femeie cu probleme psihice, apoi a lăsat-o să moară. Victima, Maria C. (54 de ani), locuia într-o cameră a dispensarului din comună, folosită drept adăpost social.
Pe 20 ianuarie, Răţoi a consumat băuturi alcoolice, după care i s-a făcut chef de sex. Conform procurorilor, individul a hotărât să o violeze pe Maria, a mers la dispensar, a lovit-o şi a dus-o pe femeie pe maidanul din apropiere, unde a dezbrăcat-o şi a violat-o. Anchetatorii au menționat că, după ce şi-a satisfăcut poftele cu ea, a mai târât-o câteva zeci de metri, după care a abandonat-o.
Din cauza rănilor suferite – coaste fracturate, care i-au străpuns plămânii – şi a expunerii la frig pe timp de noapte, victima a murit, fiind găsită a doua zi dimineaţă de trei femei.
În fața anchetatorilor, Răţoi a susţinut că, de fapt, victima nu numai că a fost de acord să se culce cu el, dar că „nu se mai sătura de sex“!

Sursa Ora de IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow