More

  Bolnav psihic umbla inarmat cu doua cutite si o drujba pe strazile Pascaniului

  Array

  Din ce in ce mai multi oameni cu probleme psihice apar in prim plan, dupa ce spitalele din Romania ii externeaza considerand ca nu reprezinta un pericol pentru populatie. De cele mai multe ori s-a dovedit ca lucrurile nu stau asa.

  Un pascanean cu probleme psihice umbla cu o drujba si 2 cutite la el prin oras. In data de 12-13 octombrie 2012, patrula de politie a depistat un cetatean la ora 3.30 dimineata pe strada Moldovei care avea un comportament suspect.

  Persoana in cauza este Gheorghe Samson, de 43 ani din Pascani, care locuieste pe strada Horia, la Blocul F3 din zona vale. Barbatul avea asupra sa mai multe produse pe care nu a putut sa le justifice si anume o drujba, mai multe scule electrice si 2 cutite de bucatarie pe care le tinea ascunse la sosete.

  In urma cercetarilor s-a dovedit faptul ca le furase de la o casa in constructie de pe strada Ion Creanga.

  Vecinii barbatului spun despre Gheorghe Samson faptul ca le-a provocat tot felul de probleme in decursul anului. Barbatul are probleme psihice si a fost internat la Spitalul Socola din Iasi de 4 ori. De exemplu in seara zilei de 14 octombrie, si-a inundat vecinul ce lucuieste sub apartamentul sau, dupa o discutie in contradictoriu cu acesta.

  Politstii i-au intocmit un dosar de cercetare penala pentru furt calificat  si a infractiunii prevazute la Legea 61/1991.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI