More

  Bolnav psihic umbla inarmat cu doua cutite si o drujba pe strazile Pascaniului

  Array

  Din ce in ce mai multi oameni cu probleme psihice apar in prim plan, dupa ce spitalele din Romania ii externeaza considerand ca nu reprezinta un pericol pentru populatie. De cele mai multe ori s-a dovedit ca lucrurile nu stau asa.

  Un pascanean cu probleme psihice umbla cu o drujba si 2 cutite la el prin oras. In data de 12-13 octombrie 2012, patrula de politie a depistat un cetatean la ora 3.30 dimineata pe strada Moldovei care avea un comportament suspect.

  Persoana in cauza este Gheorghe Samson, de 43 ani din Pascani, care locuieste pe strada Horia, la Blocul F3 din zona vale. Barbatul avea asupra sa mai multe produse pe care nu a putut sa le justifice si anume o drujba, mai multe scule electrice si 2 cutite de bucatarie pe care le tinea ascunse la sosete.

  In urma cercetarilor s-a dovedit faptul ca le furase de la o casa in constructie de pe strada Ion Creanga.

  Vecinii barbatului spun despre Gheorghe Samson faptul ca le-a provocat tot felul de probleme in decursul anului. Barbatul are probleme psihice si a fost internat la Spitalul Socola din Iasi de 4 ori. De exemplu in seara zilei de 14 octombrie, si-a inundat vecinul ce lucuieste sub apartamentul sau, dupa o discutie in contradictoriu cu acesta.

  Politstii i-au intocmit un dosar de cercetare penala pentru furt calificat  si a infractiunii prevazute la Legea 61/1991.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Povestea lui Moș Nicolae. Tradiții și obiceiuri pentru seara de 5 decembrie

  Seara de 5 decembrie are o semnificaţie aparte pentru toţi copiii. În fiecare an, în această seară, ei îşi spală şi îşi lustruiesc pantofii,...

  Alegeri parlamentare 2020: Ieşeni, iată tot ce trebuie să ştiţi despre votul de mâine

  Exact 786.522 de cetăţeni cu drept de vot, care figurează cu reşedinţa pe raza judeţului Iaşi, sunt aşteptaţi mâine la secţiile de votare unde...

  A apărut prospectul vaccinului Pfizer. Ce efecte adverse are

  A apărut şi prospectul vaccinului Pfizer anti-covid, dar asta nu ne ajută prea mult. Este clar că vom fi imunizați abia după şapte zile de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI