23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Bogdan Cojocaru, candidat pentru Senatul României: Sunt un tânăr IT-ist cu peste 17 ani de experiență profesională, politică și administrativă (P)

DESPRE MINE ȘI VALORILE MELE:

Am absolvit în anul 2006 Facultatea de Informatică din cadrul Universității A.I. Cuza și, până în anul 2018, am lucrat în mediul privat.

De ce am decis să intru în politică

Am decis să intru în politică pentru că AM ÎNTREBĂRI ȘI CAUT RĂSPUNSURI. Viața comunității în care trăim este într-o dinamică perpetuă și mereu apar noi și noi probleme. Cred că oamenii politici trebuie să caute acele întrebări pe care cetățenii le au și să încerce să răspundă la ele și să caute împreună soluții.

De ce am ales PSD. Cum aș prezenta formațiunea politică pe care o reprezint

Am ales PSD pentru că SUNT DE STÂNGA, cred în solidaritate și în egalitate de șanse, în justiție socială și în dreptate pentru toți, nu doar pentru cei favorizați. PSD este acel partid pentru care oamenii contează cu adevărat. Nu suntem un partid perfect, dar SUNTEM UN PARTID VIU și apreciem oamenii așa cum sunt ei.

Care sunt proiectele pe care mi le asum în acest mandat

1. Crearea cadrului legislativ necesar pentru TRANSFORMAREA DIGITALĂ a instituțiilor publice.
2. Îmbunătățirea cadrului legislativ aferent atragerii de fonduri europene pentru DEZVOLTAREA DOMENIULUI IT&C.
3. Sprijinirea introducerii de noi mecanisme care să creeze OPORTUNITĂȚI PENTRU TINERII PROFESIONIȘTI.

Ca politician – care sunt cele TREI LUCRURI PE CARE NU LE VOI FACE NICIODATĂ

1. N-am să mă cred deținătorul adevărului absolut, dar nici nu am să ascult orbește de sfaturile și directivele unor așa-ziși experți, fără să consult comunitatea.
2. Nu voi pleca din mandat mai bogat, nici măcar cu câteva kg în plus, sau cel puțin nu fără să-i alerg până-i slăbesc pe cei care decid și nu vor să asculte problemele oamenilor pe care îi reprezintă.
3. Nu îmi voi schimba numărul de telefon după alegeri.

Vârsta este un dezavantaj. Prea tânăr? Prea vârstnic?

Cel mai mult contează experiențele prin care ai trecut – expertiza acumulată și cărțile citite! Nu sunt nici prea tânăr, nici prea bătrân. Nici aventuros, nici plictisit. Sunt un tânăr și implicându-mă cred că am un cuvânt de spus, atât ÎN NUMELE TINERILOR, CÂT ȘI ÎN NUMELE BRESLEI.

După aproape două mandate de consilier județean, după ce în anul 2018 am coordonat activitatea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, după un prim an de parlamentar, CRED CĂ ESTE TIMPUL SĂ PUN TOATĂ EXPERIENȚA MEA LA DISPOZIȚIA COMUNITĂȚII în care am crescut și m-am format. Vă cer pe această cale o prelungire a „contractului” pe care l-am semnat în anul 2003.

Un senator CU ȘCOALĂ ȘI DE ȘCOALĂ NOUĂ, într-o echipă de parlamentari pregătiți!

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Iași, executat de SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro, cod mandatar financiar 11200020.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Movila: Patru dosare grele care arată românilor că poți muri cu dreptatea în mână.

10 august, Colectiv, dosarul Revoluţiei, Mineriada. Patru dosare grele...

România educată este repetentă (P)

România este din nou codașa Europei în ceea ce...

Petru Movila: Unde sunt autostrăzile si spitalele?

Că în Regiunea de Nord-Est nu există infrastructură şi...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow