More

  Bogdan Alexa – mesaj la inceput de an scolar

  Array

  Ca în fiecare an, începutul anului şcolar este o zi deosebită, o zi de sarbatoare pentru elevi, părinţi şi cadrele didactice.
  Prima zi de școală este mereu încărcată de emoții atât pentru copii, cât și pentru părinți și bunici.
  Dacă pentru cei de clasa pregatitoare această zi reprezintă un prim pas pe covorul învățăturii, pentru cei din anii superiori este un prilej de sarbatoare și de fericire la revederea colegilor și a profesorilor.
  Adevarul este că tot noi, părinții, suntem cei mai emotionați, pentru că prima zi de școală reprezintă mereu începutul unei noi etape în viața copilului nostru.
  Este datoria noastră să îi sprijinim și să le oferim toată atenția noastră astfel încât dezvoltarea lor să fie continuă și completă.
  Le mulțumesc cu acest prilej tuturor educatorilor, învățătorilor și profesorilor pentru grija și răbdarea pe care o au cu și pentru copiii noștri!
  Vă doresc tuturor un an școlar cât mai ușor și plin de rezultate excelente !

  Mult succes !

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet