More

  Bogdan Alexa – mesaj la inceput de an scolar

  Array

  Ca în fiecare an, începutul anului şcolar este o zi deosebită, o zi de sarbatoare pentru elevi, părinţi şi cadrele didactice.
  Prima zi de școală este mereu încărcată de emoții atât pentru copii, cât și pentru părinți și bunici.
  Dacă pentru cei de clasa pregatitoare această zi reprezintă un prim pas pe covorul învățăturii, pentru cei din anii superiori este un prilej de sarbatoare și de fericire la revederea colegilor și a profesorilor.
  Adevarul este că tot noi, părinții, suntem cei mai emotionați, pentru că prima zi de școală reprezintă mereu începutul unei noi etape în viața copilului nostru.
  Este datoria noastră să îi sprijinim și să le oferim toată atenția noastră astfel încât dezvoltarea lor să fie continuă și completă.
  Le mulțumesc cu acest prilej tuturor educatorilor, învățătorilor și profesorilor pentru grija și răbdarea pe care o au cu și pentru copiii noștri!
  Vă doresc tuturor un an școlar cât mai ușor și plin de rezultate excelente !

  Mult succes !

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI