21.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 28, 2022
Array

Bogdan Alexa: De Ziua Nationala a Romaniei sa fim solidari

- Advertisement -

Cu prilejul sărbătorii de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, doresc din tot sufletul, tuturor iesenilor sănătate, înţelegere şi iubire !
Ziua Nationala a Romaniei este prilej de mare bucurie pentru toti romanii.

Să nu uităm niciodată istoria acestei ţări, tradiţiile noastre şi frumoasele calităţi ale neamului nostru – bunătate sufletească şi dragoste din inimă.
Este o zi de mare însemnătate pentru istoria noastră, în care poporul român aduce un omagiu celor care au desăvârşit, prin patriotismul şi jertfa lor, Marea Unire de la 1918.

Este, de asemenea, o zi a memoriei dedicată evenimentelor şi personalităţilor care, prin viziune şi loialitate faţă de idealul naţional, au jucat un rol covârşitor în afirmarea identităţii statale în modernitate.

Nu în ultimul rând, este o zi în care suntem chemaţi să ne manifestăm solidaritatea cu cei afectaţi de perioada dificilă pe care o traversăm şi să ne exprimăm totodată încrederea în viitorul pe care-l putem construi împreună, aşa cum ni-l dorim, într-o societate liberă şi democratică

Cu ocazia Zilei Naţionale a României vă transmit cele mai sincere urări de bine, multă sănătate şi un viitor prosper şi fericit!

La Mulţi Ani , ROMÂNIA !

Cu deosebit respect,
Bogdan Alexa
Vicepresedinte A.N.R.S.C.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow