10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Blocuri ANL în Pașcani si trei comune. Contractele de finantare, pana la sfarsitul anului

Trei comune din judetul Iasi vor avea in curand cate un bloc ANL construit din fonduri europene. Anuntul a fost facut chiar de senatorul Florin Constantinescu, cu ocazia unei vizite in comunele din zona Pascani, la sfarsitul saptamanii trecute. Este vorba despre localitatile Vanatori, Scobinti si Tatarusi care sunt deja pe lista de prioritati, sustine parlamentarul.

Pe aceeasi lista s-ar afla si municipiul Pascani, cu trei blocuri ANL. Constructia lor ar urma sa inceapa anul viitor spune senatorul pascanean. Pana atunci vor fi incheiate contractele de finantare si de executie si vor fi organizate licitatiile, până la sfârșitul acestui an. Banii vor veni din imprumuturi europene contractate de Agentia Nationala de Locuinte.

Parlamentarul iesean mai spune ca mai multe comune din judetul Iasi urmeaza sa primeasca bani pentru investitii in urma unei rectificari bugetare. Pe lista se afla reabilitarea unor drumuri comunale precum si finalizare unor lucrari.

Mentionam cu ultimele blocuri ANL au fost date in folosinta in anul 2007 pe timpul administratiei Ratoi.
ANL-Pascani-479x292
De atunci nu a mai fost construita nici o locuinta la Pascani din fonduri guvernamentate desi există multe solicitări și au fost facute numeroase promisiuni mai ales in campaniile electorale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow