22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Blocul ITP a fost deratizat

  Ultimele știri

  Locatarii de la blocul ITP din Pașcani au fost scoși afară din case. O echipă de specialiști a executat lucrări de dezinfecție și deratizare pentru a stârpi sobolanii, gândacii și tânțari, mai ales că vineri dimineața, în acel bloc muncitori de la Gospodărie Comunală au scos dintr-o garsonieră zeci de saci cu mizerie, de la deșeuri menajere până la resturi adunate de prin oraș de o bătrână care, culmea, dormea acolo. 

  De ani de zile, bătrâna era foarte strângătoare. Tot ce primea de la biserică și găsea pe la tomberoane, haine și deșeuri menjere, le dopozita în camera de cămin de doar câțiva metri pătrați. Vecinii, nemaisuporând mirosul, au anunțat autoritățile locale penru a fi luate măsurile care se impun. Vineri, dis de dimineață, mai mulți muncitori, echipați cu măști de protecție, au umplut două remorci cu mizerie. Bătrâna s-a arătat nemulțumită de această acțiune. Acum, vecinii pot respira aer curat.

  Acțiunea de deratizare și dezinsecție a avut loc sâmbătă dimineața, 9 aprilie. Astfel că locatarii blocului ITP nu au avut voie să intre în scară pe parcursul a cinci ore de la finalizarea operațiunii deoarece s-a dat cu substanțe otrăvitoare. Avertisment a fost pus și pe ușile de acces în clădire.

  Menționăm că firma care a executat lucrările în blocul ITP a fost Instal Mar SRL Iași, cea care se va ocupa și de campania de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe raza Municipiului, la vară.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet