More

  Bloc de garsoniere debranșat de la apă. A fost nevoie de intervenția Poliției

  Array

  Scandal la un bloc din Paşcani unde locatarii au rămas din nou fără apă. În cursul zilei de ieri operatorul ieşean a întrerupt furnizarea apei la blocul C4 scările A şi B din cauza datoriilor acumulate prin neplata facturilor. Este vorba de aproape 30 mii lei, restanțe din ultimele 10 luni conform precizărilor făcute de reprezentanţii Apa Vital.

  La faţa locului a fost nevoie şi de intervenţia poliţiştilor locali pentru a calma cetăţenii nemulţumiţi. Cei mai supăraţi sunt cei care şi-au achitat facturile la zi dar au ramans fără apă din cauza vecinilor care au datorii.

  Unii dintre locatari solicită să fie debranjați doar rău plătnicii. Din punct de vedere tehnic soluţia ar fi posibilă deoarece apometrele sunt deja scoase pe casa scării.

  Purtătorul de cuvânt de la Apa Vital spune că pot fi încheiate contracte sau convenţii individuale la solicitarea locatarilor cu două condiţii: mai întâi să îşi achite datoriile şi aceeaşi soluţie tehnică să fie aplicată tuturor.

  Menţionăm că de săptămâna viitoare locatarii de la blocul C4 vor rămâne şi fără apă caldă. Regia de termoficare a anunţat că va face debranșări la mai multe blocuri cu datorii la solicitarea operatorului ieșean de apă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI