20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Bloc ANL cu probleme. Locatariii solicita intervenția consilierilor pentru reparații

- Advertisement -

 

Un bloc aflat in administrarea Primăriei Pașcani are nevoie de reparații urgente si lucrări de deratizare. Pentru ca nu au fost făcute pana acum, 23 de locatarii au strâns semnături si au trimis o adresa legislativului local. Ei solicita ajutorul administrației locale pentru a fi făcute reparațiile necesare si au anunțat ca sunt dispuși sa suporte o parte din costuri. De asemenea semnatarii petiției solicita Primăriei consiliere juridica pentru înființarea unei asociații de proprietari.

Clădirea se afla in proprietatea privata a statului si in administrarea Primăriei Pașcani. O parte din apartamente au fost deja cumparate de foștii chiriași. In cadrul unei conferințe de presa viceprimarul Cristian Rățoi a precizat ca aceste locuite construite cu bani de la stat ar trebui sa rămână la dispoziția familiilor de tineri care nu au bani sa isi cumpere un apartament sau o garsoniera, doar pentru închiriere, nu vândute, iar legislația ar trebui schimbată in acest sens. In momentul de fata administratia locală nu mai are disponibilă nici o locuință ANL.

Menționăm ca reprezentantii Primăriei au refuzat sa explice cum s-a ajuns in acesta situate si dacă vor fi luate măsurile solicitate de locatar.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow