30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Blănuri și geci de piele în valoare de 2.250 de lei, confiscate din Spitalul de Urgență Pașcani

Politia la spitalNu de putine ori comerciantii ambulanti patrund in unitatea medicala din Pascani pentru a-i ademeni pe pacienti, cu diferite bunuri de vanzare. Activitatea acestora contravine legii iar mai mult decat atat, conducerea spitalului nu accepta deloc prezenta acestor persoane in incinta unitatii medicale.

In acest sens, politistii pascaneni au identificat in cursul zilei de ieri, doua persoane care expuneau spre vanzare, pe holurile spitalului, geci si haine din blana. Initial, cele doua femei au fost prinse de catre paznic, care le-a imobilizat pana la venirea oamenilor legii.

Dupa verificari, lucratorii de politie au stabilit ca este vorba despre Mihaela Paraliuc, de 46 de ani si Laura Ciuraru, de 30 de ani, ambele cu domiciliul in Gura Humorului. In geamantanele vanzatoarelor ambulante, acestia au descoperit mai multe haine din blana de bizan si geci de piele in valoare de 2.250 de lei.

Intrucat nu au putut prezenta acte de provenienta, intreaga marfa a fost confiscata iar una dintre femei a fost amendata cu 10 milioane de lei vechi, la legea 12, din 1990, pentru acte ilicite de comert.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow