More

  Bisericile păzite de polițiști

  Array

  Sute de polițiști vor fi la muncă în noaptea de Înviere dar și în zilele de sărbătoare. Drumurile vor fi păzite de agenții de la Rutieră totul pentru o bună desfășurare a evenimentelor și pentru asigurarea liniștii și ordinii publice.

  La muncă vor fi și agenții locali din Pașcani care vor acționa în zona bisericilor, acolo unde se vor oficia slubele de Înviere și vor veghea la buna desfasurare a manifestarilor religioase si culturale. Fortele de ordine vor fi prezente la rugile care vor avea loc in mai multe biserici unde se estimeaza ca prezenta publicului va fi numeroasa.

  Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, politistii si jandarmii le recomanda cetățenilor care participa la manifestarile religioase sau cultural artistice, sa respecte indicatiile fortelor de ordine si sa evite implicarea in conflicte de orice natura.

  In cazul in care sunteti martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala solicitati ajutorul echipajelor de politie si jandarmi. Totodata, acordati o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale (genti, posete, bagaje etc.), si evitati pe cat posibil sa lasati la vedere obiecte de valoare care pot atrage atentia. Cetatenii sunt rugati sa anunte la numarul unic de urgenta 112 orice incident sau orice alta problema legata de ordinea si linistea publica.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet